Punktur IJslandse Paarden

Kamperen

We zijn geen echte camping, maar we denken dat heel veel mensen willen kijken wat Punktur in Polen voorstelt en hoe het er hier uit ziet. En dat moet kunnen! Je kan ergens op ons terrein altijd wel een fijn plekje voor je tent, caravan of camper vinden en vanuit deze basis dit deel van Polen ontdekken. Je kan dan gebruik maken van de WC en de douche in het huis. Voor de rest houden we de 'camping' low profile. Een weekje wonen op een stilteplek ver van de bewoonde wereld mag en kan, mits we alles weer opgeruimd terug vinden.

Crisisvakantie bij Punktur

weg van alle drukte, weg van de zorgen, tijd voor jezelf ...en....alleszins betaalbaar.

Voor een gezin vanaf 78 Euro!!!!! (4 pers., 6 nachten, 1 tent).

In een prachtig onontdekt landschap....
Met stilte, rust. Het bos begint achter de tent! Met heel veel natuur, een beek, een vennetje nabij de tent, ruines en kastelen. In een Landschapspark, nabij het hooggebergte (Karkonosce) in de ruime heuvels.
Voor onbegrenste ontdekkingstochten te voet, op de fiets en met de auto! Met Middeleeuwse stadjes, zwemmen in de rivier, kanoen, bergwandelen, mountainbiken, forelvissen, folklore.

Op een boerderij waar je naast de IJslandse paarden kunt kamperen en waar je zelf een kampvuurtje mag hebben. We verzorgen eventueel ook de broodjes voor het ontbijt, je kan meedoen met lunch, diner of BBQ en we kunnen dagtripjes, excursies en begeleiding op allerlei terreinen organiseren.
En als je vaker bent geweest en je kan Ijslanderrijden. kan je ook kamperen MET rijden op de IJslanders. Voor 2 personen (5 dagen te paard) EN kamperen met 4 personen (4 p., 6 nachten, 1 tent) komt dat op 245 Euro.

Kamperen en paardrijden

Voor mensen die aan de paarden activiteiten willen meedoen geldt dat de gasten die in het huis verkeren, onze Premium gasten zijn. Zij hebben geboekt voor een cursus of een rittenweek. Rondom hen worden de activiteiten heen geplooid. Als er ruimte over is, kunnen kampeerders deelnemen aan de activiteiten. En hoe geschoolder de ruiter, hoe meer mogelijkheden er zijn op gebied van paard-toewijzingen.

Beginnende ruiters kunnen nooit zonder meer mee op een rit naar buiten. We doen altijd eerst een introductie les. Naar aanleiding hiervan wordt bekeken of opvolgende lessen nodig zijn, of dat er een buitenritje gepland kan worden. IJslander rijden, zoals wij dat zien, verschilt principieel van het rijden op maneges. En zoals eerder al gezegd: we zijn erg zuinig op onze paarden!

Mensen die willen beginnen met IJslanders raden we aan om buiten het hoogseizoen eerst een cursus of verblijf te boeken. Dit om teleurstellingen tijdens het kamperen te voorkomen en om meer plezier uit je kampeer-plus-rijvakantie te halen. Wel biedt kamperen een goede indruk over 'hoe het werkt' bij Punktur.

...designed by Zaranie